18. syyskuuta 2020

Pentu tuli taloon

Aika menee kuin siivillä, ja kun töissäkin on jäätävä kiire niin eipä sitä meinaa ehtiä blogiaan päivitellä... Pikapäivitys uuden perheenjäsenen kunniaksi.

 9.8. saapui siis kauan odotettu pikku blondi Tampereelle, nimi on Gipstern Luna, ja kutsumanimensä pikku typsy valitsi itse: Ciri. Ciri on aikamoinen pakkaus: tomera, rohkea, reipas ja niin yltiösosiaalinen ettei tainnut Rinakaan olla näin avoin 😃 Ja Rinahan rakastaa kaikkia ihmisiä!

Heri ja Rina ottivat uuden tulokkaan hyvin vastaan, Heri itseasiassa yllätti kun se on suhtautunut pentuun suopeammin kuin Rina, jota ilmeisesti harmittaa kun prinsessa-asema on nyt vaarassa. Ei Rinakaan ilkeä pennulle ole, mutta selvästi Herin elämää ei tämmöinen muutos järkyttänyt yhtä paljon kuin Rinaa.

Pentu kasvaa ihan silmissä, oppii innolla uutta ja menee reippaasti jokapaikkaan. Katsotaan mikä neidistä tulee isona, nenänkäyttö on ainakin ihan huippukivaa tytsyn mielestä, ja se on aika hurjan ahne, joten oikeinkin lupaavan harrastuskoiran alku on täällä kasvamassa. Kunhan vain omat rahkeet riittäisi pimun eteenpäin viemiseen 😅

Lisää kuulumisia paremmalla ajalla....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti